Lördag

Igår satt jag mest hemma lite ute i solen sen blev jag så uttråkad så jag bestämde mig för att åka in till stan och hem till Fanny.
Vi lagade en jättegod köttgryta med fetaostsallad till, och till efterrätt blev det jordgubbar med glass/grädde, Fanny ville ha grädde och jag tog glass=)
Efteråt var vi så mätta att vi höll på att dö så vi gick och la oss i soffan resten av kvällen och kollade på tv.

Idag är det lördag, fint väder är det iaf igen härligt härligt man blir på så bra humör då om vädret är fint, ja vet inte vad ja ska göra riktigt får se faktiskt vad ja ska hitta på.

Ha en bra dag Puss å kram


Tidig morgon

Godmorgon!
Kunde inte sova längre så gick upp och kollar på Vakna med the voice.
Sa igår att ja skulle ut kanske Fanny ville så gärna och ja kände mig ganska pigg igår men idag mår ja absolut inge bra är så förkyld då vill man inte vistas bland folk.
A ja nu ska vi inte prata om hur ja mår. Vet inte vad ja ska hitta på idag, blir nog och vila ganska mycket.

Hoppas ni får en fin dag iaf.
Puss å kram

Beautiful day

Godkväll!
Dagen har erbjudit ett fantastisk väder har varit underbart varmt ute härligt att för en gång skull få lite färg på sig även fast man jobbat=)
Har fått ännu mera fräknar i ansiktet men det är ju gulligt haha, allting görs ju inte bättre heller när man är förkyld och ögonen hänger, aja tur att det bara är jag som måste se mig själv i spegeln hur jag ser ut.

Känner mig ganska trött nu faktiskt, var ju en jobbig dag igår så ska gå lägga mig framför tvn senare och kolla på någon film tänkte jag.

Imorgon på kvällen blir det nog utgång med Fanny kanske Anki och Rebecka som kommer lite senare hoppas det blir kul, var väldigt längesen jag var ute faktiskt.
Dags att avsluta har inte så mycket mer att säga.
Puss å kram


Hölödag 2

Godkväll alla kära läsare, har precis kommit hem typ ifrån Hölö körde en lång dag idag, hämtade Kyling halv 11 sen har vi kört hårt hela dagen.
Jag har fortsatt och klippt gräset eftersom jag är så blek och aldrig hinner sola så behöver jag solljus, så Kyling hjälpte till lite ute sen gick hon in och började måla=)
Efter några timmar åkte vi och hälsade på min farmor där vi fick mackor och glass mycket gott var det och om vi var mätta sen efteråt.

Ikväll ska jag äntligen få titta på Sex and the City som jag alltid missar eftersom jag alltid jobbar, ska bli kul att få titta på det faktiskt.
Puss å kram lägger upp lite bilder från dagen.

                   image15
  
                                      image17
Vi har mycket trevliga luncher;)

Hölö dag

Oj förra inlägget blev lite konstigt, satt på pappas dator och hans enterknapp funkar inte så då blir det lite konstigt i texten ber om ursäkt för det=)
Idag har jag och Rebecka varit i Hölö hela dagen och jobbat, det har varit underbart väder som vanligt när jag jobbar men men fick lite sol på mig idag iaf när jag åt lunch.
Idag ville Rebecka klippa gräsmattan eftersom hon aldrig gjort de förut, eftersom jag tycker det är väldigt tråkigt så fick hon såklart göra det.

Det blev halva gräsmattan klippt iaf och jag var inne och målade. Vi ska dit imorgon med och jobba då ska hon ta resten av gräsmattan ;) det är ju inte kort gräs direkt, bilder och video kommer upp här nere.

Puss å kram

                     image11


                                     image12

                                       image13

                                       image14

 Vi hittade en vän på vägen hem =)


Eftermiddags bloggande

Det blev inte så mycket solande för mig eftersom det blev mulet och kallt så jag gick och duschade istället var mycke skönt.                                                                                                                                                                                       Efter det kollade jag på en film The lookout var faktiskt bra, den handlade om en kille som hette Chris som var en idrottsman tills han är med i en bilolycka och förlorar sin stora kärlek och sina vänner, han vill få tillbaka sitt liv och börjar jobba på en bank och blir indragen i planerna på ett bankrån.                                                                                     Faktiskt väldigt fin film, den var känslosam.                                                                                                                                   Jaha nää man får väl kolla lite på tv då tills mamma kommer hem=)  puss å kram                                                                                                                                                                                         image10                                                                                                         


Trött

Godmorgon alla pigga och glada människor hoppas ni mår bra, själv är man trött som bara den och sliten i kroppen eftersom man jobbat 2 långpannor i rad.                                                                                                                                             Idag är jag iaf ledig så ska sola så man får lite färg när man äntligen är ledig. Ikväll blir det att åka till min morbror som fyller år, har inte så mycket bättre för mig så kan va trevligt och åka dit och få träffa sina kusiner lite också=)                                                                                                                                                                                                           Nää har inte så mycket mer att berätta eftersom jag bara har jobbat i helgen så händer det ju inte så mycket i mitt liv, återkommer senare.                                                                                                                                                                                 Puss å kram

Godkväll

Hejsan alla har vart en underbar dag ute i solen idag varmt och skönt!
Efter det åkte jag och mamma och handlade lite småsaker hit hem, sen nu har vi ätit och pappa och jag gjorde en rabarberpaj mums!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen ska vi äta rabarberpaj och kolla på film mysigt! gäller och vila så mycket som de bara går när man ska jobba 2 långpannor i rad.
Jobbet skulle ut idag men ja orkar verkligen inte följa med är så grymt trött jämt och ständigt usch känner mig gammal ibland men är nog bara utsliten.

Hoppas jag orkar med Hölö nästa vecka också.
Puss å kram

FREDAG!

Godmorgon mina kära läsare vaknade 9.45 idag av att Fanny ringde och väckte mig hon är alltid så morgonpigg, så det vara bara att gå upp och börja göra sig iordning. Kyling fick en chock när jag loggade in på msn så här tidigt.
Vanligtvis så brukar jag vakna någongång vid 11 typ så förstår dig Kyling att du blev chockad.

Idag är jag iaf ledig skönt skönt eftersom jag jobbar 2 dagar i rad sen me 2 härliga långpannor YES!
Ska in till stan idag och träffa Simona,Kyling och Fanny får se vad vi hittar på, Simona skulle köpa morsdag present får se om jag hittar nåt eller om mamma får en blomma utav mig=)

Ni får ha en trevlig dag ute i solen det ska jag ha iaf!
Puss å kram

Vill vara ledig idag!

Hej igen har så tråkigt så tänke att jag kunde skriva ett till inlägg idag=)
Skulle göra vad som helst för att få vara ledig idag och bara vara ute i solen och ha det skönt, är ledig imorrn men då kommer det säkert vara dåligt väder som vanligt!

Jag önskar så mycket att jag hade ett vanligt jobb, börja tidigt och sluta tidigt, men men jag får stå ut det är ju bara den här sommaren sen så ska jag börja plugga. Ska plugga MaB, NkB och medicinsk grundkurs ska bli riktigt spännande och se om jag klarar av allt, det är bara matten jag är orolig över det är ju så satans krångligt.
Längtar verkligen tills jag får börja plugga ska bli så skönt!

På lörda och söndag jobbar jag långpanna, vad som menas med det är att man börjar jobba 11 och slutar ca 12 på kvällen kul va? välkommen till restaurang branschen!

Hoppas att Kyling är ledig imorrn, då blir det åka in till stan med Simona också, hon skulle kolla något till sin mamma för det är ju mors dag på söndag glöm inte det!

Jaha hade väl inte så mycket mer att berätta önska mig en bra dag på jobbet!
Puss å kram

Äntligen klar!

Nu är min nya blogg fixad och klar! Jag längtade hela dan igår efter resultatet och att få skriva ett inlägg, allt är gjort av Kyling tackar! :D
Nu lovar jag er mina kära läsare att jag ska uppdatera mera i min blogg helst ett inlägg om dagen, kan säga redan nu att jag kanske inte kan skriva när jag jobbar långpanna men annars så ska jag försöka så gott jag kan!

Just nu sitter jag och äter frukost även fast kl är halv 12, men i mitt liv så är det normalt eftersom jag jobbar kvällar på en restaurang i gamla stan.
Idag ska jag jobba som vanligt blir nog mycket folk eftersom det är fint väder ute, men man blir alltid på bättre humör när solen skiner och kvällen brukar gå ganska snabbt när det kommer massa folk!

Nu ska jag gå och duscha tänkte jag, vi hörs imorgon!
Puss å kram till min fina nya blogg!

Nya inköp!

Igår var ju jag & Kyling (min shopping guide) ute på stan och handla lite nytt inför sommaren till min garderob! :)
Det här var det som hängde med mig hem, denna eftermiddag.

image4
Sweden bikini, as läcker att ha i Alanya.
Den är från Cubus.

image5
Jätte söt sommar klänning från gina tricot.

image6
Yttligare en sommar söt klänning, även den från Gina.

image7
Marinblå söt topp :) från Gina.

image8
Svarta jeans från JC

Sen köpte Kyling även en bh utan band till mig för hennes personal rabatt på Lindex.

Nu börjar mitt bloggande på riktigt!

Min rara kompis Rebecka Kyling ska hjälpa mig och fixa designen bara ;)
Vi hörs!


RSS 2.0